Pellets

Nu har vi gott om pellets igen till bästa marknadspriser. Ring Olle 070-334 43 61 för offert

Återvinning av matrester, skrot, trä, metall, plast, oljor m.m.

Bränslepellets i bulk, storsäck och småsäck.

SCANDBIO Pellets

Notis:
Leverans 10 dagar efter beställning i praktiken 11 dagar, från vårt lager i Kungsgården får du omgående leverans

Vår pellets

Vi tillverkar pellets av rent sågspån, utan onaturliga tillsatser. För att vara säkra på att allt blir som vi vill sker all tilverkning i egna pelletsfabriker. De ligger i Småland, Östergötland, Gästrikland och Hälsingland. När det gäller pellets har vi lång erfarenhet och vi utvecklar ständigt vår pelletsprodukt, både när det gäller kvalitet och tillverkningsprocess. Ofta sker utvecklingsarbetet tillsammans med våra kunder eller efter förslag och önskemål från dem.

Jämn kvalitet är hög kvalitet

Det bästa för en pelletsbrännare är om de pellets man eldar har så jämn kvalitet som möjligt. Om till exempel fukthalten varierar från leverans till leverans, måste man hela tiden ställa om och anpassa brännaren efter aktuell pellets. Det är både onödigt och krångligt. Med en jämn kvalitet får du en effektiv förbränning samtidigt som du minskar risken för att brännaren ska börja krångla. Vår strävan är att alltid leverera pellets med jämn och hög kvalitet.

Läs mer om vår Pellets här: https://www.scandbio.com/privat/

Bli en miljöhjälte med ReAgro!

En stor del av företagens avfall eldas upp. Men så kallad energi-återvinning är oftast inte det bästa sättet. Vårt mål är istället att så mycket som möjligt ska material-återvinnas och bli en del av kretsloppet.

Vi tar hand om avfallet från din butik, hotell, restaurang, kontor, industri, lantbruk mm och ser till att så mycket som möjligt återvinns på rätt sätt. Över 90% av ditt avfall kan återföras i kretsloppet!

Tillsammans med Sveriges lantbrukare sköter vi hämtning och återvinning. En del komposteras på gårdarna och sluter kretsloppet redan där, resten tas om hand på ett miljöriktigt sätt.

Din insats är att sortera lite noggrannare.

Vill du att ditt företag också ska bli en miljöhjälte? Läs mer här!

www.reagro.se